VERONIKA HARCSA

TELTHÁZ | Soharóza X Harcsa Veronika interaktív hangélmény

Details
Date:

May 22

Time:

19:30 - 21:00

Website:
Event Website
Venue

Magyar Zene Háza

◖ A hangélményre minden jegy elkelt! ◗

=========================

◖ Interaktív hangélmény ◗

A sokrétű, rengetegféle formációból ismert Harcsa Veronika évek óta szívesen tart interaktív énekes foglalkozásokat, melyeknek célja, hogy a főként felnőtt résztvevők zenei előképzettségüktől teljesen függetlenül megtapasztalják, milyen a saját hangjukhoz, és azon keresztül másokhoz kapcsolódni.

Harcsa Veronika, aki a Pécsi Egyetem végzős zeneterápia szakos hallgatója, diplomamunkájához olyan zenei kompozíciókat alkotott, melyekben a hallgatóságnak is jut tér a zenébe való bekapcsolódásra, egyszerű zenei gesztusokon keresztül.

Az esten ezek a kompozíciók is megszólalnak a Soharóza kórussal közösen. A kísérleti projektekben jártas Soharóza a workshopot megelőző másfél hónapban Harcsa Veronikával közös alkotófolyamattal készül fel a közös interaktív hangélményre.

=========================

A koncert interaktív, az előadók workshop elemeket is használnak, emiatt álló formátumú estére érdemes készülni. Ülőhelyből csak korlátozott számú lesz a falak mellé állítva, szükség esetére!

=========================

???? Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
???? Időpont: 2024. május 22. 19:30
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
https://zenehaza.hu/esemeny/soharoza-x-harcsa-veronika-interaktiv-hangelmeny

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

https://www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!