VERONIKA HARCSA

Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint duó

Details
Date:

May 4

Time:

20:00 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Fonó Budai Zeneház

Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint duó

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója egy időre ezzel a koncerttel búcsúzik el a közönségtől, hiszen Veronika gyermekáldás elé néz. Felidézik húszéves ismeretségük kiemelkedő zenei pillanatait, és ahogy azt a duótól megszokhattuk, zenén túli történeteknek sem leszünk híján!

Az Európa-szerte elismert zenészpáros, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint együttműködése a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen töltött éveikre nyúlik vissza. Akusztikus duójuk vált a legfontosabb közös formációjukká, és bár legutóbbi két lemezüket kvartettben rögzítették két belga zenésszel, közös munkájuk magja továbbra is a duó felállás.

Kidolgozták, hogy hogyan lehet a legteljesebb hangzást elérni mindössze egyetlen gitárral és énekhanggal, valamint a személyes ihletettségű, mélységet, felszabadultságot és humort magukban hordozó dalaikkal. A mintegy negyven országot és számos fesztivált megjárt duó koncertjein a néző kreatív, kísérletező, műfajokat elegyítő zenei történeteknek lehet a fültanúja.

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint duója egy időre ezzel a koncerttel búcsúzik el a közönségtől, hiszen Veronika gyermekáldás elé néz.

Jegyár: elővételben 4500 Ft, a koncert napján 4900 Ft